מחיקת נתונים
עדכון אחרון: 12 ביולי 2026
זכותכם למחיקה
ב-DROMOS PRO אנו מכבדים את זכותכם לשלוט בנתונים האישיים שלכם. אתם רשאים לבקש מחיקת החשבון וכל הנתונים האישיים הקשורים אליו בכל עת.
כיצד לבקש מחיקת נתונים
כדי לבקש מחיקת הנתונים, תוכלו:
- לשלוח מייל ל-info@dromos.pro עם נושא "בקשת מחיקת נתונים"
- לכלול בבקשה את כתובת המייל של החשבון ואת השם המלא
ניתוק Google Workspace ו-Gmail
אין צורך למחוק את כל חשבון DROMOS PRO כדי להסיר נתוני Google. ניתן לנתק אינטגרציות דוא"ל בכל עת מהגדרות לוח הבקרה של DROMOS PRO תחת קישוריות.
כאשר מנתקים אינטגרציית דוא"ל של Google או Microsoft, אנו מוחקים אסימוני OAuth לגישה ורענון שמורים ומסמנים את רשומות תיבת הדואר המחוברת וחיבור הארגון כמנותקות.
ניתן גם לבטל את גישת DROMOS PRO ישירות בחשבון Google שלכם ב-https://myaccount.google.com/permissions. ביטול הגישה ב-Google עוצר שימוש עתידי ב-API; ניתוק ב-DROMOS PRO מבטיח הסרת אסימונים שמורים אצלנו.
מה נמחק
לאחר עיבוד הבקשה, נמחק לצמיתות:
- פרופיל החשבון ופרטי ההתחברות
- מידע זיהוי אישי
- נתוני שימוש הקשורים לחשבון
- כל העדפות או הגדרות שמורות
- רשומות שולחי דוא"ל מחוברים, כולל אסימוני OAuth מוצפנים לאינטגרציות Google ו-Microsoft
- מטא-נתוני חיבור ארגון Google Workspace (דומיין, תיבת דואר מנהל מאומתת ותצורת תיבת דואר מקושרת)
שמירת נתונים
חלק מהנתונים עשוי להישמר לתקופה מוגבלת כדי לעמוד בחובות משפטיות, לפתור מחלוקות או לאכוף הסכמים. נתונים אנונימיים או מצטברים שאינם מזהים אתכם עשויים להישמר ללא הגבלת זמן לצורכי ניתוח.
יומני מסירת דוא"ל תפעוליים ותכתובת תמיכה עשויים להישמר לתקופה מוגבלת לאחר המחיקה. איננו שומרים אסימוני OAuth של Google לאחר ניתוק אינטגרציה או מחיקת החשבון.
זמן עיבוד
בקשות מחיקת נתונים מעובדות בדרך כלל תוך 30 יום. תקבלו מייל אישור לאחר שהנתונים נמחקו.
צרו קשר
אם יש לכם שאלות לגבי מחיקת נתונים, צרו איתנו קשר ב-info@dromos.pro.

